GUNG-HO FORHINDRINGER

I samarbejde med verdens bedste producent af oppustede forhindringer, har vi sammensat 10 fabelagtige udfordringer. Forhindringerne er navngivet efter nogle af pophistoriens mest populære sange.

Opsætning kan variere, da vi tilpasser forhindringsbanerne de forskellinge løbesteder.

Start Me Up

Her starter Gung-Ho! festen! Den første forhindring er ikke den sværeste, til gengæld kan alle se dig her. Løb op og glid ned det bedste du har lært. ”Start me up” fylder 158 kvadratmeter.

Can I kick it?

Her får ordet boldleg en helt ny betydning, mon det er jorden største bolde? På banen finder du flere bolde, som er over 2 meter i diameter. Disse billeder viser sidste års forhindringsbane og i år har vi i den grad opgraderet den.

Day Tripper

Tingene er ikke altid som de ser ud, ikke sandt? Det passer i den grad til den her forhindring. Kan du komme igennem den ved at hoppe imellem hullerne? Kan du hoppe, springe eller lave gadedrengehop over til den anden side? Lige meget hvad, hvis dine venner falder, lad være med at grine af dem, du risikerer at gøre det samme!

Born Slippy

Denne forhindring ser måske ikke svær ud, men synet bedrager. Du skal komme igennem den første del, MEN du skal også kunne komme videre derfra… Held og lykke!

Surfin’

Du er en helt hvis du kan løbe den her fra ende til anden. 208 m2 surfin er lidt af en udfordring.

Maniac

Navnet er ganske passende, fuldtsændig vanvittig! 8 meter op og ned og op igen med nogle overraskelser undervejs. Lige noget for crossfit typen 😉

Under Pressure

Du kan aldrig vide dig sikekr på hvad der venter dig når du kaster dig ud og ind i vores Under Pressure. Forbered dig på at kravle, hoppe og rulle på vejen, og når du kommer ud på den anden side så vil du spørge dig selv hvad det lige var, som skete…

The Wall

Her rammer mange muren, bogstaveligt talt. Der er få, der kan gennemføre den her uden hjælp. Er du mon én af dem? Måske, men det er også ok at få hjælp … Vi kunne lige så godt have kaldt den her With a little help from my friends”

Walking on the Moon

OK, her har I den … verdens største luftmadras! 12 meter bred, 32 meter lang og 5 meter høj. I alt dækker den 378 kvartmeter og 1.890 kubikmeter. Den her ville være prikken over i’et til hver en havefest!

Final Countdown

Du gjorde det! Kun den her sidste forhindring og du er Gung-Ho! Vores sidste forhindring hører blandt de største i Europa, hvis ikke det er DEN største. God tur ned af vores rutsjebane…og husk at ta‘ den siddende