I samarbejde med verdens bedste producent af oppustede forhindringer, har vi sammensat 10 fabelagtige udfordringer.

Forhindringerne er navngivet efter nogle af pophistoriens mest populære sange.

Start Me Up

Her starter Gung-Ho! festen! Den første forhindring er ikke den sværeste, til gengæld kan alle se dig her. Løb op og glid ned det bedste du har lært. ”Start me up” fylder 158 kvadratmeter.

Thriller

Denne forhindring er en flaskehals og udgår snart af Gung-Ho!, da den plejer at danne en kæmpe kø. Mange steder har denne været den sidste forhindring, grand finale. Her i Danmark introducerer vi en splinterny grand finale, der har fået det meget passende navn, THE FINAL COUNTDOWN. Forhindringen er 36 meter lang og 8 meter høj.

Can I kick it?

Her får ordet boldleg en helt ny betydning, mon det er jorden største bolde? På banen finder du flere bolde, som er over 2 meter i diameter. Disse billeder viser sidste års forhindringsbane og i år har vi i den grad opgraderet den.

Walking on the Moon

OK, her har I den … verdens største luftmadras! 12 meter bred, 32 meter lang og 5 meter høj. I alt dækker den 378 kvartmeter og 1.890 kubikmeter. Den her ville være prikken over i’et til hver en havefest!

Day Tripper

Tingene er ikke altid som de ser ud, ikke sandt? Det passer i den grad til den her forhindring. Kan du komme igennem den ved at hoppe imellem hullerne? Kan du hoppe, springe eller lave gadedrengehop over til den anden side? Lige meget hvad, hvis dine venner falder, lad være med at grine af dem, du risikerer at gøre det samme!

Born Slippy

Denne forhindring ser måske ikke svær ud, men synet bedrager. Du skal komme igennem den første del, MEN du skal også kunne komme videre derfra… Held og lykke!

The Labyrinth

Labyrinten kommer ikke til Danmark, da vi syntes den var for simpel og ikke udfordrende nok. Og udfordringer, det er det vi VIL, ikke?

The Wall

Her rammer mange muren, bogstaveligt talt. Der er få, der kan gennemføre den her uden hjælp. Er du mon én af dem? Måske, men det er også ok at få hjælp … Vi kunne lige så godt have kaldt den her With a little help from my friends”

Beat It

Da vi ønsker diversitet, tager vi ikke Beat it med til Danmark – den ligner den første forhindring en del.

Finish

The Grand Finale er 36 meter lang, 8 meter høj og mega sjov! Når den er klaret så, slapper I bare af. I kan blærer jer over det, der gik godt og grine af det, som ikke lige gik helt som planlagt.

Eksempel på en forhindringsbane

Opsætning kan variere, da vi tilpasser forhindringsbanerne de forskellige løbesteder. Forhindringsbanerne kan også variere mellem Gung-Ho begivenhederne.