VELKOMMEN TIL GUNG-HO! KØBENHAVN

Tak til alle jer tusindvis af skønne løbere for at gøre den første Gung-Ho! på dansk jord muligt. Vi glæder os til en festlig dag og har i denne “race brief” samlet al den information, du måtte have har brug for, for at deltage i Gung-Ho! København 2017. God fornøjelse!

PRE-PICKUP

SPRING KØEN OVER OG HENT DIN LØBSPAKKE INDEN EVENTEN

Kom endelig til vores Pre Pick Up som dette år ligger på Amager Center. Her kan du hente din løbspakke med bl.a. t-shirt, løbenummer, armbånd og andet godt. Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare husk at tage deres billetter med.

Vi kan klart anbefale, at du henter din løbspakke inden selve eventen for at undgå kø. Men hvis du ikke har mulighed for det, så kan du selvfølgelig altid hente din løbspakke på løbsdagen. Husk dog at komme i god tid (mindst 45 min) inden dit heat sendes af sted!

 • Sted for PrePickUp:
  Amager Centret (Atriumgården)
  Reberbanegade 3 i København S. / metro: Amagerbro Station
 • Tid:
  Torsdag 21. September fra 12:00 – 19:00

LØBSDAGEN

 • Dato for løbet
  23. September 2017
 • Sted
  Løbspladsen er placeret på Amager Strandpark (Tiøren), Amager Strandvej, 2300 Amager
 • Hvornår åbner festpladsen og indcheckningen på selve løbsdagen?
  09:30
 • Optakt og opvarmning
  Fra kl. 10:00 og løbende
 • Startheats / Startgrupper
  Det fremgår af din billet hvilken starttid du sendes af sted på. Husk, at du skal være checket ind og have modtaget dit start-kit, så du kan være klar til at løbe til tiden

LØBSRUTEN

TRANSPORT OG PARKERINGSMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg nemmest til pladsen?

Der er ganske gode parkeringsmuligheder ved Tiøren, men når det så er sagt så anbefaler vi alligevel, at du tager cyklen hvis du kan. Hvis du vælger bilen, så der er p-pladser på Amager Strandvej, Havkajakvej og Jollevej umiddelbart i nærheden af løbspladsen. Sidst, men ikke mindst går metrolinje M2 “lige til døren” – stå af ved Femøren station.

MAD OG DRIKKE

Som det hører sig til kan der købes lækker mad og drikke på festpladsen. I den anledning har vi allieret os med entrée CPH – et lækkert madkoncept, som både har til formål at servere udsøgt mad samtidig med, at nydanskere hjælpes i job i restaurationsbranchen.

På pladsen kan du købe en saftig burger (okse eller vegetar) samt en øko frankfurter med hjemmelavet kartoffelsalat (til de voksne) eller en øko wienerpølse med hjemmebagt brød og snask (til de små).

Vi har også et originalt udvalg af drikkevarer samt god kaffe og lækre pandekager. Så det er bare om at nyde musikken og spise din frokost med venner og familie.

HVAÐ FØLGER MED I PRISEN?

 • Den officielle Gung-Ho! t-shirt 2017
 • Den officielle Gung-Ho! bandana – som belønning efter gennemført løb
 • 1 super lækker løbstaske
 • 1 flaske Lipton Ice Tea ved finish
 • Løbsnummer
 • Adgang til festen

Husk at have din trøje på og placer dit løbsnummer synligt på maven. Vi anbefaler desuden, at du opbevarer dit nummer efter eventen da vi har indgået et samarbejde med SportPicture. Under løbet tages der billeder af alle skønne løbere og du har efterfølgende mulighed til gratis at se og bestille billeder af dig ved at logge ind på deres hjemmeside.

GUNG-HO! STORE

Vi har et lille udvalg af løbebeklædning til salg i vores Gung-Ho! Store. Vores Gung-Ho! Store/butik bliver sat op ved Pre Pick Up og ved check-in på festpladsen. Tag gerne kontanter med. Der kan bruges både kort og mobilepay, men mobilnettet kan drille og der kan ikke hæves penge i området.

HUSKELISTE / GODT AT VIDE

 • Vi kan ikke stille nogen garderobe til rådighed. Derfor anbefaler vi, at man ankommer i sit løbetøj og gør brug af vores seje løbstaske til sine vigtigste ejendele
 • Hunde og alkohol må ikke medbringes
 • Klæd dig efter vejret – tag fx en langærmet trøje ind under Gung-Ho! T-shirten, hvis det ser ud til at blive køligt.
 • Vigtigst af alt – vær søde mod dine medløbere. Det hele handler om at have en sjov dag sammen!

MERE INFORMATION

Tjek vores ’ofte stillede spørgsmål’ (FAQ) her på hjemmesiden. Her kan du finder en lang række tips og tricks, hvordan det hele foregår, få opdateringer m.m. Hvis vejret ikke er med os, så hold dig opdateret på vores Facebook-side og hjemmesiden. Du kan også deltage som frivillig, vi har en masse opgaver som kræver hjælp fra søde mennesker, skriv meget gerne til Nicolai på nicolai.waever@basicevents.dk

TAK!

Mange tak til Københavns Kommune for at give os mulighed for at holde Gung-Ho! på Amager Strandpark. Mange tak alle vores lokale samarbejdspartnere og sponsorer, samt til alle jer frivillige der hjælper med at realisere Gung-Ho! i København. Og tak til DIG – det bliver en fest!