VELKOMMEN TIL GUNG-HO! ÅRHUS

Tak til alle jer skønne løbere for at være med til det første Gung-Ho! nogensinde i Århus. Vi glæder os til en festlig dag og har i denne “race brief” samlet al den information, du måtte have har brug for, for at deltage i Gung-Ho! Århus 2018. God fornøjelse!

PRE-PICKUP

SPRING KØEN OVER OG HENT DIN LØBSPAKKE INDEN EVENTEN

For at undgå alt for meget kødannelse på selve eventen åbner vi for vores Pre Pick Up dagen før eventen – altså fredag den 21. september i Mindeparken.
Til Pre Pick Up kan du hente din løbspakke med bl.a. t-shirt, løbenummer og armbånd. Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare du husker at tage deres billetter med.

Hvis ikke du har mulighed for at kigge forbi på fredag, så kan du selvfølgelig altid hente din løbspakke på selve løbsdagen. Husk dog at komme i god tid (mindst 45 min!) inden dit heat sendes af sted.

 • Sted for PrePickUp:
  Mindeparken v/Marselisborgmonumentet
 • Tid:
  Fredag den 21. september fra 15:00 – 19:00

LØBSDAGEN

 • Dato for løbet
  september 2018
 • Sted
  Løbspladsen med start- og mål er placeret i Mindeparken ved Marselisborgmonumentet
  Kongevejen 100 8000 Aarhus C
  OBS vær venligst opmærksom på, at det af nogle billetter fremgår, at festpladsen er på Tangkrogen. Dette er en fejl.
 • Hvornår åbner festpladsen og ind-checkningen på selve løbsdagen?
  08:30
 • Optakt og opvarmning
  Fra kl. 09:15 og løbende
 • Startheats / Startgrupper
  Det fremgår af din billet hvilken starttid du sendes af sted på. Husk, at du skal være checket ind og have modtaget dit start-kit, så du kan være klar til at løbe til tiden

TRANSPORT OG PARKERINGSMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg nemmest til pladsen?

Generelt anbefaler vi på det varmeste, at du tager cyklen – både for miljøets skyld og så tager din kondi bestemt heller ikke skade af det 😊

I forhold til offentlig transport så henvises der til linje 18, som stopper ved Jydsk Væddeløbsbane og Ceres Park

Så frem du alligevel tager bilen – og det kan der jo være gode grunde til – så finder du p-pladser ved Ceres Park. Der er også enkelte parkeringspladser ved Strandvejen.

MAD OG DRIKKE

Som det hører sig til, kan der købes lækker mad og drikke på festpladsen. I den anledning har vi allieret os med vores yndlings foodtrucks fra Foodsquad, som bl.a. tilbyder en solid, håndholdt burger og andre lækkerier – også til vores vegetariske gæster. Der sælges også kolde vand og hvis du er gammel nok, kan du selvfølgelig også købe en kold øl.
Til den søde tand serveres der pandekager fra Danmarks bedste Sweestreet og så er der selvfølgelig også masser af god kaffe i alle former fra vores bedste Kalles Kaffebar. Desuden er der en række aktiviteter på pladsen – fodbolddart og bumperball til dem, der har lyst på mere sjov.
Så det er bare om at nyde musikken, slå dig løs på pladsen og spise din frokost med venner og familie.

HVAÐ FØLGER MED I PRISEN?

 • Den officielle Gung-Ho! t-shirt 2018 med løbsnummer
 • Den officielle Gung-Ho! bandana – som belønning efter gennemført løb
 • Vand ved finish
 • Lækre samples fra Malaco

Husk at have din trøje på og placer dit løbsnummer synligt på maven.

GUNG-HO! STORE

Vi har sat noget lækkert hero-merch til salg i vores Gung-Ho store, som bliver sat op ved Pre Pick Up og ved check-in på festpladsen. Tag gerne kontanter med. Der kan bruges både kort og mobilepay, men mobilnettet kan drille og der kan ikke hæves penge i området.

Til de rigtig løbeglade kan der tilkøbes et ’any wave armbånd’ for 100 kr. i vores check-in telt på pladsen. Så kan I gå helt Gung-Ho! CRAZY og løbe så mange runder i vil helt frem til den sidste starttid kl. 14.15. Wuhuuu

HUSKELISTE / GODT AT VIDE

 • Vi kan ikke stille nogen garderobe til rådighed.
 • Hunde og alkohol må ikke medbringes
 • Klæd dig efter vejret – tag fx en langærmet trøje ind under Gung-Ho! T-shirten, hvis det ser ud til at blive køligt.
 • Vigtigst af alt – vær søde mod dine medløbere. Det hele handler om at have en sjov dag sammen!

MERE INFORMATION

Tjek vores ’ofte stillede spørgsmål’ (FAQ) her på hjemmesiden. Her kan du finder en lang række tips og tricks, hvordan det hele foregår, få opdateringer m.m. Hvis vejret ikke er med os, så hold dig opdateret på vores Facebook-side og hjemmesiden. Du kan også deltage som frivillig, vi har en masse opgaver som kræver hjælp fra søde mennesker, skriv meget gerne til marie-louise@basicevents.dk

TAK!

Mange tak til Århus Kommune for at give os mulighed for at holde Gung-Ho! i smilets by. Mange tak vores lokale samarbejdspartnere og sponsorer, samt til alle jer frivillige der hjælper med at realisere Gung-Ho! i Århus. Og tak til DIG – det bliver en fest!