Aftalevilkår og betingelser for online tilmelding og køb af billet til Gung-Ho! i Danmark

Hos Gung-Ho! ønsker vi, at du skal have en god kundeoplevelse og trygt kan købe din billet gennem vores site. Nedenstående er et overblik over vores aftalevilkår og betalingsbetingelser, når du handler via vores site.

Har du tvivlsspørgsmål eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Aftalevilkår

Sikkerhed og helbred

Dit helbred, din sikkerhed og dit velbefindende er en vigtig faktor for os. Derfor gør vi opmærksom på, at Gung-Ho! er et 5 kilometers motions- og forhindringsløb, som kræver en vis grad af fysisk aktivitet i enten løb eller gang. Er du af din læge frarådet sådanne aktiviteter, fraråder vi, at du deltager.

Gung-Ho! er ikke ansvarlig for eventuelle skader, som deltageren pådrager sig under løbet. Gung-Ho! er heller ikke ansvarlig for tab eller skade af personligt udstyr og tøj. Slutteligt er Gung-Ho! ikke ansvarlig for 3. Mands handlinger, herunder handlinger fra andre deltagere og tilskuere, før, under og efter løbet.

Information omkring fotografering, videooptagelser og brugen heraf

Når du deltager i et Gung-Ho! event, vil der løbende blive taget billeder og video af deltagerne før, under og efter eventen. Ved køb af en Gung-Ho! billet accepteres det, at Gung-Ho! kan benytte billeder og film fra før, under og efter eventen i markedsføringssammenhænge f.eks. på Facebook eller Instagram.

Gung-Ho! samarbejder desuden med professionelle fotografer, og ved køb af billet til et Gung-Ho! event accepteres det, at Gung-Ho! og den pågældende fotograf har rettigheder til brug af billeder og film før, under og efter eventen.

Som fotograf skal du have tilladelse til at fotografere og filme til erhvervsmæssigt eller offentligt brug. Dette gælder både før, under og efter eventen. Kontakt os gerne for nærmere information og akkrediteringsmuligheder. Som deltager er det tilladt at fotografere og filme, men udelukkende til privat brug.

Gung-Ho! tager ikke ansvar for den enkelte deltagers egne billeder eller videooptagelser, og ej heller brug og deling heraf. Vi opfordrer til at behandle alt sådant materiale med respekt og omtanke for andre.

Børn og unge

Vores vejledende aldersgrænse er på 8 – 80 år. Dog skal børn/unge under 12 år, være i følgeskab med en voksen under hele løbet. Vi anbefaler desuden, at deltagerne bør være mindst 125 cm høj for at få mest muligt udbytte af vores forhindringer.

Persondatapolitik

Gung-Ho! indhenter kun oplysninger til at behandle din tilmelding til et af vores Gung-Ho! events. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Betaling, priser og ekspeditionsgebyr

Betalingen for din deltagelse vil blive trukket på det oplyste kreditkort senest 24 timer efter vi har modtaget din tilmelding.

Hvis intet andet er nævnt er priser inkl. moms og andre afgifter så som told m.m. Du kan se de gældende priser hos vores billet-udbyder.

Fortrydelsesret og refundering

Du kan ikke fortryde eller refundere dit køb af en Gung-Ho! billet. Gung-Ho! anses som værende en rekreativ fritidsaktivitet, og er derfor ikke omfattet af de almene fortrydelsesregler omkring køb på internettet jf. Lov om Forbrugeraftaler.
Du kan med andre ord ikke få dine penge retur, når du først har købt din billet, medmindre løbet bliver aflyst.

Aflysning eller udskydelse af løb

Hvis et løb bliver aflyst og der ikke annonceres en ny løbsdato, er du berettiget til at få refunderet din billet og få pengene tilbage. Der gøres opmærksom på, at transaktions- og ekspeditionsgebyr ikke tilbagebetales.
Såfremt et løb bliver udskudt forbeholder Gung-Ho! sig retten til at rykke dato for afvikling med op til 3 måneder. Ved ændring af dato for afvikling tilbydes du at deltage ved løbet på nye dato, men der tilbydes ikke refundering af billet.

Forbehold for fejl og mangler

Gung-Ho! tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser, datoer eller arrangementsbeskrivelser.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER I OVENSTÅENDE BETINGELSER.

Runners at Gung-Ho! London West 2015

Betalingsbetingelser

  1. Registrering og billetkøb til Gung-Ho! foregår via ticketmaster.com
  2. Du kan ikke få refunderet din billet. Der er ikke mulighed for at udskyde billetten til næste år eller at lave navneændringer på din registrering.
  3. Hvis et løb bliver aflyst, på grund af uforudsigelige hændelser, refunderes billetterne ikke. Gung-Ho forbeholder sig retten til at finde en ny dato til løbet.

Kontaktinformation og kundeservice:

Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Basic Events DK
Flæsketorvet 68
1711 København
Mail: gung-ho@basicevents.dk